Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

vineri, 5 aprilie 2013

Casă de inspiraţie franţuzească



      Uneori ne întrebăm cum trăiesc designerii de interior, ce tipuri de amenajări preferă, cum îmbină caracteristicile mai multor stiluri pentru ca rezultatul să fie demn de meseria pe care o exercită. Un bun exemplu este Linda McDougald, care şi-a renovat şi redecorat casa apelând la un mix între compus din elemente contemporane şi antichităţi franţuzeşti.

      Vă invit să descoperiţi o casă situată în Carolina de Sud, care vă va tăia răsuflarea şi vă va încânta privirea cu o colecţie impresionantă de antichităţi. 








Intrarea se face pe sub o arcadă din cărămidă, care este în perfectă armonie cu atât cu interiorul, cât şi cu exteriorul.




După ce trecem pragul casei, holul ni se înfăţişează printr-o eleganţă atemporală şi desăvârşită.





Din hol descoperim contraste superbe şi eleganţă până în detalii.



Living-ul găzduieşte o colecţie impresionantă de obiecte de artă. Atmosfera poate părea uşor formală, dar, totuşi, este primitor şi confortabil.












































Călătoria într-o altă lume continuă cu dining-ul. În orice colţ al încăperii privim, descoperim detalii elegante şi piese pline de valoare.









Continuăm turul cu o încăpere simplă şi confortabilă.






Pe lângă numeroasele obiecte de artă deosebite, mai există o particularitate interesantă a casei: culoarea diferită a plafonului. În birou, tavanul este vopsit într-o culoare mai închisă, fapt care face spaţiul mai primitor.





Lampa de pe birou este deosebită.



Bucătăria casei rămâne gravată în memorie. Îmi place contrastul care iese în evidenţă, în special, între cele două scaune din faţa insulei şi restul mobilierului.







Casa beneficiază şi de o a doua încăpere unde se poate servi masa în familie. Obiectul central al încăperii este masa cu detaliile sale minunate.







Designer-ul a mai creat o încăpere minunată în care să-şi reunească familia. Aici lumina cade pe mixul dintre vechi şi nou.








În această casă nici un detaliu nu poate fi trecut cu vederea. Sfeşnicele sunt minunate!




Dormitorul principal prezintă diferite tonuri de gri, care sunt în armonie perfectă. O băncuţă vintage, ca cea din imagini, aduce un plus de eleganţă şi de feminitate dormitorului. Nu există nici un dubiu că designer-ul este un perfecţionist, atent şi la cele mai mici detalii.










Baia principală este o oază de calm şi relaxare. Doar imaginaţi-vă cum ar fi să faceţi baie şi să aveţi priveliştea spre grădină. 






Frumuseţea din interiorul casei se prelungeşte şi în exteriorul ei.  






Terasa este locul ideal pentru o după-amiază însorită petrecută cu prietenii. Designer-ul şi-a creat o adevarată propria oază de relaxare în inima grădinii.  




Cum vi s-a părut această locuinţă?   








Sursa: HomeBunch.com









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu