Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

vineri, 9 noiembrie 2012

Hoteluri insolite


       Ne planificăm vacanţele în locuri în care ne dorim să admirăm peisajele, să intrăm în contact direct cu o altă cultură sau civilizaţie, să descoperim locuri inedite, etc. Pentru unii dintre noi, cazarea trebuie să întrunească câteva cerinţe precise, iar pentru alţii, locul acomodării trebuie să se încadreze în normele insolitului.
     
     Costa Verde Resort din Costa Rica îţi permite să pluteşti între cer şi pământ într-un Boeing 727 din 1965 transformat în apartament de lux cu vedere la sălbăticia junglei şi la puritatea plajei.











      

      Hapuku TreeHouse din Noua Zeelandă evocă luxul într-o manieră eco-friendly. Dacă eşti adept al aventurii încearcă un sejur în comuniune perfectă cu natura.





      Unii plătesc pentru cele mai neobişnuite vacanţe: un sejur în închisoare. Un asemena loc este Hotel Alcatraz din Germania. Pe lângă camerele cu confort sporit, poţi opta pentru celule (la propriu) cu room-service şi pijama cu dungi ca să te integrezi în decor.
















      

      Liberty Hotel din Boston, USA a servit timp de 150 ca închisoare, iar din 2007 este un hotel de lux în inima oraşului. Design-ul simplu păstrează amprenta funcţionalităţii iniţiale a clădirii.















      
      O experienţă unică in inima naturii poţi încerca într-un glob de sticlă. În Igloo Village Kakslauttanem din Saariselkä, Finlanda poţi admira natura, fulgii şi cerul în toată splendoarea lui printr-un tavan din sticla într-un interior călduros.




   
      Dacă eşti un amator al licorii lui Bachus, Hotel Marqués de Riscal din Elciego, Spania este un hotel de 5* construit într-un oraş al vinului, care doreşte să aducă un adevărat omagiu licorii printr-un wine shop şi un muzeu de viticultură.


























      

      
      Hotel Quinta Real din Zacatecas, Mexic aduce un omagiu coridelor. După 1975 o veche arenă a fost restaurată pentru a deveni hotel, însă a conservat frumuseţea şi originalitatea structurii iniţiale.











      Hotelul Magic Mountain din Chile este amplasat în rezervaţia naturală Huilo Huilo şi este creat după imaginea unui vulcan, iar lava este simbolizată printr-o cascadă de apă. Interiorul combină natura în stare pură cu meşteşugul omului.












      Copiii pot pătrunde în universul personajelor lor preferate în China sau în Italia de exemplu. In Shanghai exista Vila Hello Kitty unde fiecare piesă poartă amprenta celebrului personaj.





      La Grand Hotel Savoia din Italia cinci stele înseamnă lux atât pentru părinţi, cât şi pentru copii…Pentru fetiţe mai exact pentru că le stă la dispoziţie un Barbie Suite.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu